Roessingh to go!
Dé formule voor passende voetzorg

Sinds 1 mei 2012 is Podotherapie Oost-Nederland een samenwerkingsverband aangegaan met Roessingh Revalidatie Techniek onder de naam Roessingh to go! Onze podotherapeuten werken aan de Roessinghsbleekweg 167 in Enschede en aan de Twentepoort West 3 in Almelo samen met een specialist, orthopedisch schoenmaker, orthopedisch instrumentmaker en een pedicure spreekuur houden. Kijk voor meer informatie op onze website! Via deze website kunt u ook onze folder downloaden.

Hebt u last van pijn aan of in uw voeten, benen of rug? Ons professionele zorgteam van vakbekwame specialisten kan u helpen. Roessingh to go! is de unieke combinatie van decennialange ervaring in de praktijk (Podotherapie Oost-Nederland BV) en de ambachtelijke vervaardiging van schoenen (Roessingh Revalidatie Techniek BV).

Nieuws

Roessingh to go! werd zaterdag 28 april 2012 gelanceerd met een evenement op het Ei van Ko in Enschede. Het mooie weer, veel geïnteresseerden, super vuurlopers Miranda en Sasha en het enthousiasme van onze medewerkers hebben geleid tot een zeer geslaagde dag. Klik hier voor een impressie!