Openingstijden

Om wachttijden te voorkomen kunt u bij ons terecht voor onderzoek en behandeling op afspraak. Voor vragen en het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van
maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Zie onze contactgegevens voor onze telefoonnummers. Ook kunt u hier onze e-mailadressen vinden, zodat u ook via e-mail een afspraak kunt maken. Schrijf in uw email uw naam en geboortedatum en op welke locatie u een afspraak wilt maken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug mailen met aanvullende vragen of een afspraak voorstel.

Reparatie, correctie brengen of ophalen
Ophalen nieuwe therapie

Wilt u een reparatie, correctie komen brengen of ophalen of wilt u uw nieuwe therapie ophalen? Maak dan een afspraak met uw behandelaar of één van onze secretaresses zodat u weet hoe laat u hiervoor terecht kunt of neem telefonisch contact met ons op, zodat u niet voor niets komt.

Wilt u uw zolen brengen voor reparatie of correctie?
Om te voorkomen dat u voor niets komt, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen om af te spreken wat hiervoor een goede dag en tijd is.
Normaliter kunt u op onze locatie in Enschede - Emmastraat terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.